Mennoos Kookerij

Mennoos Kookerij is gevestigd in het Menno Lutterhuis aan de Paterswoldseweg 267 (ingang aan de zijkant, aan de Laan van de Vrijheid). Zoals de naam het al zegt zijn we een Kookerij, in een ongedwongen sfeer lekker eten en drinken, lunch/warme maaltijd; het kan allemaal de hele dag. Geen klassiek diner ’s avonds, maar toegankelijke gerechten die voor een betaalbare prijs met passie voor u bereid zijn.

Omdat wij beschikken over een moderne grote keuken en een ruim opgezet restaurant doen wij meer dan alleen horeca. Wij zijn tevens een locatie voor dagbesteding, arbeidsreintergratie en praktijkleren. Mede hierom zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om werk te genereren binnen onze kwaliteiten: lekker koken en gastvrijheid.

Wij verzorgen dan ook graag catering bij u op locatie: van luxe lunch broodjes voor u en uw collega's tot prachtige hapjes voor uw partij aan huis, wij denken graag met u mee!

Catering bestellen bij Mennoos Kookerij?

Wij verzorgen voor elke gelegenheid de catering in de regio Groningen. Bekijk ons assortiment en bestel direct online. Komt u er niet uit of heeft u een specifieke wens, geen punt. Wij helpen u graag persoonlijk verder. Vul ons 'offerte formulier' in of 'stel een vraag'! Of neem contact met ons op via
050 2301848

Lunch catering

Bij Mennoos Kookerij hebben wij diverse mogelijkheden voor lunches op locatie. Van eenvoudige broodjes of sandwiches tot en met uitgebreid verzorgde lunchbuffetten met dranken, servies en glaswerk!
 

Dineren in ons restaurant of bij u op locatie

Een vaste kaart in de avond hebben we niet. Waarom niet? Omdat wij werken met het aanbod van de dag. Altijd voldoende variatie en inspelend op seizoensproducten. Zo is alles altijd gegarandeerd vers en kunnen de chefs met hun creativiteit alle kanten op. De wisseling van gerechten staat her en der op de krijtborden in de Kookerij en is regelmatig te vinden op onze Facebook pagina. “Eten wat de pot schaft”, maar wel altijd keuze uit 5 verschillende maaltijden voor een scherpe prijs!

Voor een uniek diner of buffet bij u op het werk of thuis in de woonkamer kunt u ook bij ons terecht. Heerlijke verse gerechten, letterlijk met zorg voor u bereidt en bezorgd. Niet genoeg bestek, servies of tafels in huis? Geen probleem, wij regelen het graag voor u!

 

Dé High Tea cateraar in regio Groningen

Ook hebben we een High Tea aan te bieden bij Mennoos Kookerij! Een etagère vol met allerlei huisgemaakt lekkers met daarbij een potje thee. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: petit-fours, bonbons, scones met beleg en sandwiches. Dit alles ook uiteraard rekening houdende met het aanbod wat we op dat moment hebben, maar altijd lekker!

High Tea kan uitsluitend op reservering, dus reserveer op tijd!

 

Feesten en partijen op het werk of thuis

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor het geven van een feest, een gezellig diner voor een groep of een ongedwongen receptie? Bij Mennoos Kookerij denken we graag met u mee voor de invulling van uw dag/avond en de verschillende mogelijkheden. Zo hebben wij diverse arrangementen voor borrels, lunches en buffetten en high tea. In overleg kan uiteraard ook iets op maat voor u gerealiseerd worden.

Onze voorkeur hierbij gaat uit voor het maken van een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bespreken, omdat wensen vaak heel persoonlijk zijn. Vul ons offerte formulier in of bel 050 - 230 18 48.

SluitenAkkoord